minuman kecergasan badan

Minuman Kecergasan Badan Performance Lemon Lime Dengan Wajah Baru

Hai semua! Apa khabar?

Dah bersenam kah sepanjang minggu ni? Ok, hari ni saya nak share new looking of Performance Lemon Lime, yang baru jer mendarat ke Malaysia 20 November baru-baru ni.

Untuk makluman semua, minuman kecergasan badan exclusive dari Shaklee dengan rasa Lemon Lime ni dah pun keluar di pasaran sepanjang bulan Ramadhan yang lepas (1440H). Masa tu, baru launch & label lama. Ok, jom tengok the new look of Perfomance Drink Lemon Lime ni.

Minuman Kecergasan Badan Performance Lemon Lime | Elak Dehidrasi Dengan Wajah Baru

Apa features terbaru untuk Performance Lemon Lime ni?

Selain label baru, perhatikan juga logo halal Shaklee yang telah upgraded pada logo ini. Selama ni semua produk Shaklee yang masuk Malaysia memang ada status halal, cumanya ia tidak dicetak pada label.

So, antara improvement yang telah dibuat, adalah dengan menambah logo halal ini pada semua label baru.

minuman kecergasan badan

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang Performance Drink rasa lemon lime ala-ala lemonade ni?

Boleh terus hubungi saya di 019-7646021 atau klik saja link wasap di bawah.

pengedar shaklee

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge